Je bent hier:

Omdat we niet weten wanneer we weer mogen varen, is boeken nu nog niet mogelijk. Wel kun je bekijken welke vaarten gepland zijn.

Boek je plaats aan boord van Safarischip De Blauwe Bever!

Het hele seizoen – van april tot en met oktober – maakt De Blauwe Bever tochten over de Nederrijn, waarbij verschillende mooie natuurgebieden, pittoreske stadjes en cultureel erfgoed onze bestemmingen zijn. Het unieke van het schip De Blauwe Bever is dat we aan land kunnen gaan op plaatsen waar je normaal niet kan komen: aan de oever bij een natuurgebied of bij een oude steenfabriek. Van daaruit wordt bij alle vaarten een walexcursie gemaakt, waar door gidsen allerlei wetenswaardigheden worden verteld.

Vaarseizoen 2021

  • De vaarten tot en met juli zijn gepubliceerd, maar helaas zijn vaarten tot 5 juni nog niet mogelijk. In deze planning gaan we er vanuit dat we net als vorig jaar nog niet in de natuurgebieden mogen wandelen, dus wordt er alleen gevaren.
  • Omdat het nog niet zeker is dat we in juni weer mogen varen, is boeken nu nog niet mogelijk. Wellicht dat er vanaf 18 mei geboekt kan worden, maar dat is natuurlijk afhankelijk van wat de overheid besluit.
  • De maximum capaciteit van De Blauwe Bever is in normale omstandigheden 55 passagiers.
    Aangepast aan de Covid-19 regels is het maximum aantal passagiers tussen de 18 en 26 personen en zijn de prijzen voor een volwassene € 18,- en voor kinderen van 0 t/m 12 jaar € 9,-.
  • De overheid heeft aangegeven dat we tot augustus rekening houden moeten houden met varen onder coronaregime. Mogelijk dat in augustus, september en oktober vaartochten kunnen worden aangeboden zonder beperkende maatregelen.