De leukste rijnoevervaarten van Nederland met de Blauwe Bever

    E-mail: info@deblauwebever.nl

We verwachten begin maart de vaarplanning op de site te plaatsen.

Boek je plaats aan boord van safarischip De Blauwe Bever!

Om direct een vaart te boeken, selecteer je in de lijst hieronder de gewenste vaart. Je krijgt dan meer informatie over die vaart. Na het invullen van het gewenste aantal personen klik je op Reserveren om te betalen. Daarna ontvang je je ticket per mail.

Tijdens het seizoen, dat loopt van april tot en met oktober, maakt de Blauwe Bever tochten over de Nederrijn en Lek, waarbij verschillende mooie natuurgebieden, stadjes en cultureel erfgoed onze bestemmingen zijn. Het unieke van het schip De Blauwe Bever is dat er aan land gegaan kan worden op plaatsen waar je normaal niet kan komen, aan de oever bij een natuurgebied of bij een oude steenfabriek. Van daaruit wordt bij alle vaarten een walexcursie gemaakt, waar je door gidsen allerlei wetenswaardigheden worden verteld. Er zijn tochten met verschillende vertreklocaties en diverse bestemmingen. De tochten zijn gerangschikt op oplopende datum. Hieronder zie je het overzicht. De vertreklocaties zijn met okergele letters aangegeven.

Wat je ook nog moet weten

Eten en drinken
Behalve een boterham voor jezelf, is het niet toegestaan eigen consumpties, eten en drinken mee te brengen. De Blauwe Bever is geen picknick-schip. In de kajuit zijn eenvoudige snacks, dranken en soep verkrijgbaar.

Goed ter been
In verband met de veiligheid moeten passagiers zelfstandig over de smalle loopplank aan boord kunnen komen; verder zijn er op het schip steile trappen van en naar de kajuit en de toiletten.

Rolstoelen en kinderwagens
Uit veiligheidsoverwegingen moet het achterdek leeg blijven, waardoor geen kinderwagens toegestaan zijn; voor inklapbare wandelwagens vooraf contact opnemen via info@deblauwebever.nl

Honden
Honden zijn niet toegestaan; voor hulphonden ook vooraf contact opnemen.

Voor chartervaarten kunt je met ons contact opnemen via het formulier op de Contactpagina 

Hieronder een selectiemogelijkheid:
Je kunt kiezen  Alle soorten vaarten / Rivieroevervaarten / Speciale vaarten. Waar wil je opstappen (keuzemenu). Wanneer wil je varen (keuzemenu).

Kies het soort vaart:
Waar wilt u opstappen?
Wanneer wilt u varen?

Rivieroevervaarten:

Vaarten waarbij tijdens de vaart een walexcursie wordt gemaakt in een natuurgebied.


Speciale vaarten:

Vaarten die een specifieke bestemming met een thema hebben. Vaak word je door een gespecialiseerde gids rondgeleid op de plaats van bestemming. Deze vaarten duren iets langer. Extra’s zoals entreegelden, lunches of speciale gidsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze selectie heeft helaas geen resultaten opgeleverd. Stel de filters bij om uw vaart te vinden.