Je bent hier:

Het vaarseizoen 2021 is voorbij. Wij verwachten dat het schema voor het nieuwe vaarseizoen eind februari/begin maart 2022 op deze site wordt geplaatst.
Wil je geïnformeerd worden wanneer de vaarten online komen, meld je dan hiervoor aan via onderstaande knop: Vaarplan 2022.
Wil je varen met een grotere groep kies dan voor de knop: Chartervaart.

Boek je plaats aan boord van Safarischip De Blauwe Bever!

Het hele seizoen – van april tot en met oktober – maakt De Blauwe Bever tochten over de Nederrijn, waarbij verschillende mooie natuurgebieden, pittoreske stadjes en cultureel erfgoed onze bestemmingen zijn. Het unieke van het schip De Blauwe Bever is dat we aan land kunnen gaan op plaatsen waar je normaal niet kan komen: aan de oever bij een natuurgebied of bij een oude steenfabriek. Van daaruit wordt bij alle vaarten een walexcursie gemaakt, waar door gidsen allerlei wetenswaardigheden worden verteld.

Goed om te weten voordat je een vaart reserveert

  • Goed ter been: Het schip heeft, steile trappen naar het boven- en benedendek (toilet) en een lange smalle loopplank. Passagiers moeten daarom trap kunnen lopen en zelfstandig aan boord kunnen komen.
  • Baby’s: Alle vaarten: baby’s vermelden bij de boeking.
  • Rolstoelen, rollators en kinderwagens: Voor de veiligheid moeten voor- en achterdek leeg blijven, daardoor is er geen ruimte om kinderwagens, rollators en rolstoelen te vervoeren. Voor inklapbare kinderwagens contact opnemen via het contactformulier.
  • Honden: Honden zijn niet toegestaan. Voor hulphonden vooraf contact opnemen via het contactformulier.
  • Meest gestelde vragen