De leukste rijnoevervaarten van Nederland met de Blauwe Bever

    E-mail: info@deblauwebever.nl

Boek uw plaats aan boord van safarischip De Blauwe Bever!

Het hele seizoen – van april tot en met oktober – maakt de Blauwe Bever tochten over de Nederrijn waarbij verschillende mooie natuurgebieden, stadjes en cultureel erfgoed onze bestemmingen zijn. Het unieke van het schip De Blauwe Bever is dat er aan land gegaan kan worden op plaatsen waar je normaal niet kan komen: aan de oever bij een natuurgebied of bij een oude steenfabriek. Van daaruit wordt bij alle vaarten een walexcursie gemaakt, waar u door gidsen allerlei wetenswaardigheden worden verteld.

Er zijn verschillende tochten mogelijk, waarbij de vertreklokaties en de bestemmingen variëren.
De tochten zijn gerangschikt op oplopende datum. Hieronder ziet u het overzicht. De vertreklokaties zijn met gele letters aangegeven. Wilt u direct een vaart boeken, selecteert u de betreffende vaart en klikt u (iets naar onderen) op “reserveren”.

Het seizoen van de rivieroevervaarten en themavaarten 2017 is ten einde.

2018
Ondertussen wordt er alweer gewerkt aan een mooi programma voor volgend vaarseizoen.
Zodra dat klaar is komt het ook weer hier op onze website te staan.

Pas als de rivieroevervaarten en themavaarten weer op de website staan, kunt u erop boeken.

Voor chartervaarten kunt u het beste contact opnemen met ons via het formulier op de Contactpagina van deze site.

 

Rivieroevertochten:

Vaartochten op zaterdagmiddag en zondagmiddag, waarbij tijdens de tocht een walexcursie wordt gemaakt in een natuurgebied.


Themavaarten:

Vaartochten op verschillende dagen van de week, die een specifieke bestemming met een thema hebben. Vaak wordt u door een gespecialiseerde gids rondgeleid op de plaats van bestemming. Deze vaarten duren iets langer, omdat aan het thema op de bestemming meer tijd wordt besteed. Extra kosten zoals entreegelden of speciale gidsen zijn bij de prijs inbegrepen.