Vrienden van de Rivieroevers

De Stichting Vrienden van de Rivieroevers ondersteunt groepen met een educatieve of maatschappelijke doelstelling, die zelf onvoldoende middelen hebben om een vaart te bekostigen. VRIENDEN maken het verschil!
Wil je als particulier of bedrijf ook Vriend van de Rivieroevers worden? We hebben Bootsman-vrienden, Stuurman-vrienden, Kapitein-vrienden en Loods-vrienden. Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

Bootsman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als Bootsman-vriend voor minimaal 25 euro per jaar of een eenmalige gift. De Bootsman-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van 5 euro voor één passagier). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuurman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als Stuurman-vriend voor minimaal 50 euro per jaar of een eenmalige gift. De Stuurman-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van 5 euro p.p. voor twee passagiers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kapitein-vriend

Bedrijven die affiniteit hebben met onze natuurvaarten en excursies, of die positief zijn over de activiteiten van de Blauwe Bever of misschien zich op een andere manier met de Nederrijn verbonden voelen, nodigen we graag uit om Kapitein-vriend te worden voor minimaal 500 euro per jaar. Ook bijdragen in natura, zoals onderhouds- en vervangings- materialen zijn zeer welkom.
De Kapitein-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van 5 euro p.p. voor tien passagiers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Loods-vriend

Een Loods-vriend -relatie biedt aan de stichting expertise, ervaring, samenwerking en promotie aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmeldformulier nieuwe vriend van de blauwe bever: