De leukste rijnoevervaarten van Nederland met de Blauwe Bever

    E-mail: info@deblauwebever.nl

Vrienden van de Rivieroevers

De Blauwe Bever is een uniek safarischip, waarop de doelgroep van dagjesmensen, natuurliefhebbers, gezinnen, families, vrienden en relaties al varende de schoonheid van de riviernatuur vanaf het water kan beleven. Dat biedt avontuur, genot, kennis en leidt tot liefde voor het landschap.
De Stichting Rijnoevervaarten heeft daarom als educatieve, unieke doelstelling om de Blauwe Bever in de vaart te houden.

De kaartverkoop en de verhuur van het schip als charter dienen om de kosten te dekken. Daarnaast zijn subsidies, giften en sponsors nodig zodat de tarieven betaalbaar blijven voor de doelgroep. De doorstart van het schip in 2017 is met eenmalige bijdragen voor elkaar gekomen, maar ook nu in 2018 en verder willen we blijven varen om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van deze bijzondere combinatie van varen en wandelen in de natuur.

De Stichting Vrienden van de Rivieroevers (Kvk 67834191) ondersteunt de Stichting Rijnoevervaarten financieel om deze doelen te bereiken.

VRIENDEN maken het verschil! Wilt u als particulier of bedrijf ook Vriend van de Rivieroevers worden?
We hebben Bootsman-vrienden, Stuurman-vrienden, Kapitein-vrienden en Loods-vrienden.
U kunt zich aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.


De stichting heeft ten doel het publiek kennis te laten maken met de flora en fauna van de rivieroevers vanaf het water van de Nederrijn en overige Nederlandse rivieren.
De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het verwerven van fondsen en door het stimuleren en coördineren van activiteiten van en door vrijwilligers, die hun arbeid en kennis willen aanwenden voor de verwezenlijking van het doel.Bootsman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als Bootsman-vriend voor min. € 30,- per jaar of een eenmalige gift. De Bootsman-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van € 5,- voor één passagier). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuurman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als Stuurman-vriend voor min. € 50,- per jaar of een eenmalige gift. De Stuurman-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van € 5,- p.p. voor twee passagiers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden..

Kapitein-vriend

Bedrijven die affiniteit hebben met onze natuurvaarten en excursies, of die positief zijn over de activiteiten van de Blauwe Bever, of misschien zich op een andere manier met de Nederrijn verbonden voelen, nodigen we graag uit om Kapitein-vriend te worden voor min. € 500,- p.j.
Ook bijdragen in natura, zoals onderhouds- en vervangings- materialen zijn zeer welkom.
De Kapitein-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van € 5,- p.p. voor tien passagiers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Loods-vriend

Een Loods-vriend -relatie biedt aan de Stichting expertise, ervaring, samenwerking en promotie aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmeldformulier nieuwe vriend van de Blauwe Bever: