Je bent hier:

Helpt de Vrienden helpen!

De Blauwe Bever wil graag meer doen dan  alleen het verzorgen van vaarten voor particulieren en bedrijven. Wij laten graag kinderen in alle leeftijdsgroepen, studenten en maatschappelijke instellingen kennis maken met de schoonheid van de rivier en haar oevers. Vaak ontbreekt het bij deze doelgroep aan financiële middelen. Dan komt de Stichting Vrienden van De Blauwe Bever (SV) in beeld.

Betrokkenen dienen een aanvraag voor ondersteuning in bij de SV.  De stichting bekijkt of een school of instelling in aanmerking komt voor subsidie en zo ja, dan wordt er een subsidie tot maximaal 35% van de kosten beschikbaar gesteld.

Voor het vullen van de kas van De Stichting Vrienden van De Blauwe Bever benadert zij het bedrijfsleven, lokale overheden en particulieren voor sponsorbijdragen of donaties.

Dankzij de financiële steun van de SV kan De Blauwe Bever bijvoorbeeld educatieve scholenvaarten uitvoeren. Tijdens deze vaarten leren leerlingen van basisscholen, gedurende een tocht met het safarischip de natuur in praktijk kennen. Vast onderdeel van dit programma is een bezoek aan een van de omliggende natuurgebieden..

Daarnaast ondersteunt de stichting ook vaarten voor maatschappelijke instellingen, studie- en natuurclubs.

Aanmeldformulier nieuwe vriend van de Blauwe Bever:

Let op:
Je krijgt van ons een bevestigingsmail met de inhoud van je bericht als we jouw inzending goed hebben ontvangen. Als je na 30 minuten geen bevestigingsmail van ons hebt gekregen, neem dan even contact met ons op.

Als particulier kun je een bijdrage leveren aan deze bijzondere vaarten door vriend te worden.

Vrienden maken het verschil: voor een bijdrage vanaf  €10,- euro per jaar ben je al Vriend. Steun een mooi maatschappelijk initiatief, door je  aan te melden via het formulier op deze pagina of zoek contact met ons via info@deblauwebever.nl.
Per € 25,- donatie, ontvangen Vrienden van De Blauwe Bever een kortingscode ter waarde van € 5,- . Deze korting is 13 maanden geldig en kan alleen worden gebruikt bij het boeken van een vaart op De Blauwe Bever.

Vul onderstaand formulier in en stort je donatie op bankrekening : NL75 RABO 0316 0214 07 t.n.v. Stichting Vrienden van De Blauwe Bever.
Zodra het formulier en de donatie ontvangen zijn versturen wij de kortingscode.

Je bent hier: