Je bent hier:

De vrijwilligers

Varen op de Rijn met De Blauwe Bever is niet voor iedere schipper weggelegd. Onze schippers beschikken, naast een ruime ervaring, over de juiste papieren, zoals het Groot Vaarbewijs of het Rijnpatent. Samen met de matroos zorgt de schipper voor de veiligheid van de passagiers. De maatjes aan boord zorgen dat het de passagiers aan niets ontbreekt en de gidsen vertellen vol enthousiasme over het natuurleven op en langs de rivier.
Naast deze vrijwilligers zijn er velen actief achter de schermen, bijvoorbeeld voor de planning, technisch beheer, financieel beheer, catering, public relations en marketing en natuurlijk als lid van het bestuur. Zij zijn niet zichtbaar aanwezig, maar vormen wel het cement van de organisatie, zonder hen zou het onmogelijk zijn De Blauwe Bever te laten varen.

Deze tachtig vrijwilligers zijn zeer betrokken bij het safarischip en stonden te juichen toen het bestuur in oprichting in december 2016 kon besluiten om een doorstart te maken met De Blauwe Bever. Velen van hen hebben hun hart al jaren aan het schip verpand.

De werkzaamheden die zij verrichten zijn verschillend van aard, waardoor het voor veel mensen aantrekkelijk is om zich bij ons aan te sluiten. Wat nodig is: motivatie & vrije tijd. Vrijwilliger worden, klik op de knop hiernaast.

Je bent hier: