De voorbereidingen voor het vaarseizoen 2022 zijn nagenoeg afgerond.
Een mooi en gevarieerd vaarplan is vastgesteld en is nu gepubliceerd op onze website. Je kunt nu al lezen over alle vaarten, die wij in 2022 aanbieden.

Het is weer een gevarieerd programma, met maar liefst 70 publieksvaarten. We bieden ook dit jaar weer veel mogelijkheden om te genieten van een prachtige vaartocht, veelal in combinatie met een mooie wandelexcursie in een natuurgebied.

Voor elk wat wils.
Naast de hierboven genoemde vaarten zijn er ook speciale kindervaarten, waarbij de kinderen op speelse wijze leren over de rivier en de planten en dieren  op de rivieroever.  Het plezier staat hierbij voorop, maar ze nemen er ook wat van mee.
In de periode dat de zon zo’n beetje zijn hoogste stand heeft bereikt staan er ook een aantal avondvaarten geprogrammeerd, bij een aantal daarvan wordt ook een natuurgebied bezocht voor een mooie en sfeerrijke avondwandeling.
Uiteraard hebben we ook weer speciale vaarten, die duren  wat langer en/of bezoeken bijzondere locaties.
De Blauwe Bever, inclusief bemanning, kan ook afgehuurd worden voor een vaartocht, lees hiervoor meer op onze pagina chartervaarten

Boeken is nu al mogelijk.
Ben je enthousiast geworden voor één of meerdere vaartochten, dan kun je nu al voor de meeste vaarten boeken. Een enkele vaarexcursie kun je al wel lezen maar nog niet boeken.  Zodra het kan, worden ook deze vaarten vrijgegeven voor boeking. Als je nu net geïnteresseerd bent in deze vaart, meldt dat via (link) aan ons en je ontvangt dan een e-mail op het moment dat de boeking wordt vrijgegeven.

Toch nog even corona.
Om uw en onze gezondheid te waarborgen ten tijde van het coronavirus (COVID-19) volgen wij de actuele richtlijnen (RIVM) en voor de passagiersvaart (CBRB). Mochten de wijzigingen in het beleid effect hebben op jouw boeking, dan zullen wij onverwijld contact opnemen.

Vertrek van meerdere locaties
In het vaarprogramma zijn meerdere vertreklocaties aangegeven. Dit is gedaan om de reistijd van de woon- of verblijflocatie naar het vertrekpunt zo kort mogelijk te maken. Belangrijk daarbij is te weten dat de vaart ook weer eindigt bij de vertreklocatie.
Kijk eens naar ons vaarprogramma 2022 en boek je vaart voor een mooie en unieke excursie op de Neder-Rijn en Lek, waarbij je Nederland eens vanaf een ander kant ziet.