We varen natuurlijk het liefst met mooi weer, een lekker zonnetje, een fijne temperatuur en niet al teveel wind.  En we prijzen ons gelukkig dat we best vaak onder deze gewenste weersomstandigheden onze passagiers naar mooie bestemmingen kunnen varen. Maar Nederland is een waterland en dat in de breedste zin van het woord. Soms zet Pluvius de sluizen open en daarbij houdt hij niet altijd rekening met onze vaarplannen.

Natuurlijk willen wij dan ons passagiers, die daar geen rekening mee gehouden hebben, helpen met het gebruik van een paraplu. Delta Fiber Nederland heeft daarvoor een twintigtal paraplu’s geschonken, waarmee men ook onder natte omstandigheden toch droog blijft.
Vrijdag , 9 oktober werden de paraplu’s afgeleverd door Kirsten Huismans, werkzaam bij het glasvezelbedrijf. Voorzitter van De Blauwe Bever, Tine van der Stroom nam de paraplu’s in ontvangst.

Delta Fiber levert verbindingen voor snel  internet. Op dit moment wordt onderzocht of de inwoners van de gemeente Rhenen, waaronder ook Elst en Achterberg, aangesloten kunnen worden op dit netwerk. Alle inwoners van de gemeente kunnen inschrijven voor een aansluiting op het glasvezelnet. Voor meer informatie hierover zie www.gavoorglasvezel.nl en zoek op campagne Achterberg, Elst en Rhenen.

Kirsten Huismans (l) van Delta Fiber Nederland en Tine van der Stroom (r), voorzitter De Blauwe Bever showen de fraaie paraplu’s (foto: Delta Fiber).