Het coronavirus heeft nog steeds grote invloed op onze gezondheid en ook op ons sociale leven.
Experts geven aan dat de beruchte Derde Golf inmiddels ook ons land heeft aangedaan en als gevolg van de vrees voor een overbelaste zorg wordt de lock-down periode wederom verlengd.

Daarom heef het bestuur moeten besluiten de vaarten t/m 30 april op te schorten. De Blauwe Bever blijft in het winterverblijf.

Net als vorig jaar, toen we aan het begin van de pandemie stonden zal het safarischip pas later in het seizoen ingezet kunnen worden.  En of dat dan weer kan op basis van een volledig vaarprogramma, inclusief bezoeken aan natuurgebieden en/of cultuurhistorische monumenten is nog maar de vraag. Een opstart onder coronaregime blijft een mogelijke optie.

Toch hopen we erop dat we komende maanden weer kunnen gaan varen. Enig optimisme van onze regering  over vaccinaties duidt erop dat mogelijk in juli iedereen die dat wenst, tenminste eenmaal gevaccineerd is. Wat dat precies betekent voor het terugkrijgen van onze vrijheden, is nog niet bekend.
Zodra er weer zicht is op varen, zullen we dat via deze website melden en we hopen dan dat, net als vorige jaren, we weer blije deelnemers een prachtige vaartocht kunnen bieden.