De Blauwe Bever op 26 juli om 17.20 uur in Zomerse streken

Op dinsdag 30 juni kwam presentator Lisanne van Halleriet aan boord van de Blauwe Bever. Samen met een opnameploeg van Omroep Gelderland werden televisieopnamen gemaakt voor het programma Zomerse Streken. 

Het Safarischip verliet om 10.30 uur de haven in Wageningen en voer de Rijn op. Lisanne had zich prima voorbereid en kreeg tijdens de tocht, heel toepasselijk via de flessenpost, een opdracht, waarin zij werd gevraagd Blauwe Bever gids Marga Elsinga te assisteren bij de uitleg over de prachtige rivieroevers, die we passeerden. Het varende schip, dat inmiddels volgens Coronamodus is aangepast, dus met een beperkt aantal passagiers aan boord, werd op beeld vastgelegd. Naast het gidswerk werd ook van alles verteld over de Blauwe Bever, dat als Safarischip dienst doet op de Rijn en de Lek.

Het item over de Blauwe Bever is te zien op zondag 26 juli in het programma Zomerse Streken, dat wordt uitgezonden van 17.20 uur en dat vervolgens elk uur wordt herhaald. 

Omroep Gelderland is te vinden bij diverse aanbieders op de volgende kanalen:
CanalDigitaal     – 75,
KPN                   – 506, 756 HD,
Telfort                 – 506, 756 HD,
T-mobile Thuis   – 510 en
Ziggo                  – 705 of 30.

Op de pagina Zomerse Streken van de website van Omroep Gelderland is meer informatie te vinden over dit programma.

Presentatoren Lisanne van Halkeriet en Jochem van Gelder zijn deze zomer op zoek naar bijzondere activiteiten, die net even anders zijn dan gedacht. (foto: Omroep Gelderland)

Uitzending gemist ?

Op de pagina Programma Gemist van Omroep Gelderland is het programma Zomerstreken van 26 juli terug te zien.