Covid-19

Nu het vaarseizoen voorbij is, zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het seizoen 20102. Daar hoort onder andere het maken van een nieuw en uitdagend vaarprogramma bij.

We hopen natuurlijk dat de huidige coronabeperkingen dan niet meer van toepassing zijn en dat we weer, als vanouds, mooie tochten, gecombineerd met een bezoek aan een natuurgebied of een cultuurhistorisch monument, kunnen aanbieden.

We kunnen echter een verlengd en zelfs veranderend coronaregime niet uitsluiten. We houden dan ook rekening met verschillende scenario’s en bereiden daarom een vaarplan B voor, waarbij mogelijke coronabeperkingen worden meegenomen.

Zodra het operationele vaarprogramma klaar is, wordt het op de website gepubliceerd, mogelijk dat je dan (weer) een aantrekkelijke vaart vindt, waarvoor je je dan kunt aanmelden. We informeren je graag wanneer het vaarprogramma klaar is, met behulp van dit formulier kun je je daarvoor aanmelden.

Ter informatie hebben we de maatregelen uit het afgelopen seizoen hier nog eens bij elkaar gezet.

Onze Covid-19 maatregelen

Ons schip is aangepast aan de Covid-19 maatregelen:
– de tafels op het bovendek zijn verwijderd en de banken zijn verplaatst
– iedereen krijgt een vaste zitplaats op het bovendek, de kajuit blijft gesloten, ook bij slecht weer
– er is geen horeca voorziening, toiletgebruik alleen in noodgevallen
– er mag niet worden rondgelopen
– daarom per boeking maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (1 boeking is 1 gezin of huishouding); bij meerdere kinderen is een extra volwassene nodig (aparte boeking)
– meerdere boekingen uit 1 gezin, vermeld dit bij opmerkingen en we zetten je naast elkaar (binnen 1,5 meter)
– meerdere boekingen niet uit 1 gezin die bij elkaar willen, vermeld dit bij opmerkingen en we zetten je bij elkaar (op een afstand van 1,5 meter)
– alleen online boeken is mogelijk, tot 1 uur vóór vertrek
– je dient te allen tijde de aanwijzingen van onze bemanning op te volgen
– je dient zoveel mogelijk te blijven zitten gedurende de vaart