Je bent hier:

Onze leveranciers

De Blauwe Bever is een klein bedrijf met klanten (passagiers) en leveranciers. Alhoewel het bedrijf uitsluitend werkt met vrijwilligers, streven we naar een professionele dienstverlening met een aantrekkelijk product. Daar horen ook goede contacten met onze leveranciers bij.  Op deze pagina besteden we aandacht aan hen.

Een hapje en een drankje

Tijdens de vaarten zorgen we graag dat het de passagiers aan niets ontbreekt.
Dankzij de goede samenwerking met enkele leveranciers kunnen we aan de wensen tegemoet komen. Zij leveren de benodigdheden om koffie/thee te kunnen aanbieden, evenals frisdranken, soep, wijn, bier en snacks. Voor lunches aan boord maken we gebruik van bedrijven die dit vers en kort voor vertrek aan boord brengen.

Onderhoud en reparatie

De Blauwe Bever in de vaart houden vergt  onderhoud en er moet wel eens wat gerepareerd worden. De benodigde materialen betrekken we bij een aantal leveranciers, die dankzij de verleende kortingen helpen onze kosten laag te houden.

Keuringen en trainingen

Wij onderhouden niet alleen het schip maar ook de varende bemanning. Ze worden gekeurd en getraind om de geldigheid van de benodigde papieren te behouden.

Voor uw gemak

Langs de Nederrijn en de Lek zijn verschillende horecagelegenheden aanwezig, vanwaar een combinatie met een vaartocht op De Blauwe Bever goed te regelen is.
Hier kun je voorafgaand of na afloop van de vaart ook gebruik maken van de menukaart.

Je bent hier: