De leukste rijnoevervaarten van Nederland met de Blauwe Bever

    E-mail: info@deblauwebever.nl

Vrienden van de Blauwe Bever

De Blauwe Bever is een uniek safarischip, waarop de doelgroep van dagjesmensen, natuurliefhebbers, gezinnen, families, vrienden en relaties al varende de schoonheid van de riviernatuur vanaf het water kan beleven. Dat biedt avontuur, genot, kennis en leidt tot liefde voor het landschap. De Stichting Rijnoevervaarten heeft daarom als educatieve, unieke doelstelling om de Blauwe Bever in de vaart te houden.

De kaartverkoop en de verhuur van het schip als charter dienen om de kosten te dekken. Daarnaast zijn subsidies, giften en sponsors nodig zodat de tarieven betaalbaar blijven voor de doelgroep. De doorstart van het schip in 2017 is met eenmalige bijdragen voor elkaar gekomen, maar ook na dat jaar willen we blijven varen om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van deze bijzondere combinatie van varen en wandelen in de natuur.

De Stichting VRIENDEN van de Blauwe Bever ondersteunt de Stichting Rijnoevervaarten financieel om deze doelen te bereiken. VRIENDEN maken het verschil! Wilt u als particulier of bedrijf ook Vriend van de Blauwe Bever worden? We hebben Bootsman-vrienden, Stuurman-vrienden, Kapitein-vrienden en Loods-vrienden.


RSIN: 857191810
Bestuur: T vd Stroom, voorzitter; WFH Roelink, secretaris; GT Slotboom, Penningmeester

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden.
Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in uitoefening van hun functie gemaakte kosten.Bootsman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als Bootsman-vriend voor min. € 30,- per jaar of een eenmalige gift. De Bootsman-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van € 5,- voor één passagier). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuurman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als Stuurman-vriend voor min. € 50,- per jaar of een eenmalige gift. De Stuurman-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van € 5,- p.p. voor twee passagiers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden..

Kapitein-vriend

Bedrijven die affiniteit hebben met onze natuurvaarten en excursies, of die positief zijn over de activiteiten van de Blauwe Bever, of misschien zich op een andere manier met de Nederrijn verbonden voelen, nodigen we graag uit om Kapitein-vriend te worden voor min. € 500,- p.j.
Ook bijdragen in natura, zoals onderhouds- en vervangings- materialen zijn zeer welkom.
De Kapitein-vriend bieden wij de mogelijkheid om op één vaart per jaar met korting mee te varen (een korting van € 5,- p.p. voor tien passagiers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Loods-vriend

Een Loods-vriend -relatie biedt aan de Stichting expertise, ervaring, samenwerking en promotie aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmeldformulier nieuwe vriend van de Blauwe Bever: