De leukste rijnoevervaarten van Nederland met de Blauwe Bever

    E-mail: info@deblauwebever.nl

Vrienden van de Blauwe Bever

De Blauwe Bever is een uniek safarischip, waarop de doelgroep van dagjesmensen, natuurliefhebbers, gezinnen, families, vrienden en relaties al varende de schoonheid van de riviernatuur vanaf het water kan beleven. Dat biedt avontuur, genot, kennis en leidt tot liefde voor het landschap. De Stichting Rijnoevervaarten heeft daarom als educatieve, unieke doelstelling om de Blauwe Bever in de vaart te houden.

De kaartverkoop en de verhuur van het schip als charter dienen om de kosten te dekken. Daarnaast zijn subsidies, giften en sponsors nodig zodat de tarieven betaalbaar blijven voor de doelgroep. De doorstart van het schip in 2017 is met eenmalige bijdragen voor elkaar gekomen, maar ook na dat jaar willen we blijven varen om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van deze bijzondere combinatie van varen en wandelen in de natuur.

De Stichting VRIENDEN van de Blauwe Bever ondersteunt de Stichting Rijnoevervaarten financieel om deze doelen te bereiken. VRIENDEN maken het verschil! Wilt u als particulier of bedrijf ook Vriend van de Blauwe Bever worden? We hebben stuurman-vrienden, kapitein-vrienden en loods-vrienden.


RSIN: 857191810
Bestuur: T vd Stroom, voorzitter; WFH Roelink, secretaris; GT Slotboom, Penningmeester

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden.
Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in uitoefening van hun functie gemaakte kosten.Stuurman-vriend

Particulieren verwelkomen we graag als stuurman-vriend voor min. € 20,- per jaar of een eenmalige gift. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kapitein-vriend

Veel bedrijven kennen een beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar draagt het ondersteunen van toerisme in combinatie met beleving van natuur en landschap in hoge mate aan bij en het versterkt tevens het zakelijk toerisme. Bedrijven die affiniteit hebben met onze natuurvaarten, die langs de Nederrijn gelegen zijn of anderszins positief zijn over de activiteiten van de Blauwe Bever, nodigen we dan ook graag uit om kapitein-vriend te worden voor min. € 500,- p.j. Ook bijdragen in natura zijn zeer welkom, zoals onderhouds- en vervangings- materialen.

Als kapitein-vriend van de Blauwe Bever kunt u het schip met korting charteren voor uw zakelijke of personeelsevents, en uw naam vermelden op de website en het schip. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Loods-vriend

Een loods-vriendrelatie biedt aan de Stichting VRIENDEN van de Blauwe Bever expertise en ervaring. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmeldformulier nieuwe vriend van de Blauwe Bever: