Je bent hier:

Het vaarseizoen 2021 is voorbij. Wij verwachten dat het schema voor het nieuwe vaarseizoen eind februari/begin maart 2022 op deze site wordt geplaatst.
Wil je geïnformeerd worden wanneer de vaarten online komen, meld je dan hiervoor aan via onderstaande knop: Vaarplan 2022.
Wil je varen met een grotere groep kies dan voor de knop: Chartervaart.

Samenwerking

Relaties zijn van grote waarde voor de naamsbekendheid, ondersteuning en publiciteit van de activiteiten van De Blauwe Bever. Van meet af aan heeft het bestuur hierin geïnvesteerd.
Samenwerking met meerdere instanties is dan ook een voorwaarde. Dat gaat zowel over de mogelijkheid om met onze passagiers de natuurgebieden te bezoeken, als over de platvormen en de media voor publiciteit over de vaarten, en niet in de laatste plaats om financiële en materiele ondersteuning.

Nadat de Stichting Rijnoevervaarten het Safarischip De Blauwe Bever in 2017 overnam van Utrechts Landschap, hebben zeven gemeenten langs de Nederrijn het schip omarmd door een subsidie te geven. Daardoor hebben zij het samen met nog enkele andere instanties en bedrijven mogelijk gemaakt het schip in de vaart te houden.

Nog steeds maken wij dankbaar gebruik van subsidies en steun van sponsoren.