De eerste vaart van de Blauwe Bever op eerste paasdag, paaseieren zoeken met de paashaas, is helemaal volgeboekt. Een geweldige start van het nieuwe seizoen en waardering voor al die vrijwilligers die afgelopen maanden druk in de weer zijn geweest om een fraai programma in elkaar te zetten.
Jammer voor diegenen die mee hadden willen varen, maar laat je gegevens achter bij info@deblauwebever.nl voor het geval er nog annuleringen komen. Niet getreurd er volgen nog veel vaarten van april tot oktober, met wandelingen in unieke natuurgebieden zoals de Blauwe Kamer, Jufferswaard, Ingensche Waarden, Palmerswaard, de Grebbeberg. Er komen ook weer riviervaarten, zelfs in de avond en vele kindervaarten zoals op zoek in de natuur met Professor Speurneus en Piratenvaarten.
Op 16 april is er een vaart van Rhenen naar de Wageningse Bovenpolder, een uniek gebied met een zeer gevarieerde flora en fauna. Sinds 2013 is hier zelfs een bever gevestigd, vermoedelijk geen Blauwe Bever, maar die meert af en toe aan voor een wandeling van 45 minuten door dit gebied.