Dit is een testpagina

Belangrijke informatie voordat je een vaart reserveert

  • Goed ter been: Het schip heeft, steile trappen naar het boven- en benedendek (toilet) en een lange smalle loopplank. Passagiers moeten daarom trap kunnen lopen en zelfstandig aan boord kunnen komen.
  • Het dragen van stevig schoeisel wordt aangeraden.
  • U kunt aan boord uitsluitend met pin betalen. U kunt dus niet met contant geld betalen. Wij accepteren geen creditcards.
  • Baby’s: Alle vaarten: baby’s vermelden bij de boeking.
  • Rolstoelen, rollators en kinderwagens: Voor de veiligheid moeten voor- en achterdek leeg blijven, daardoor is er geen ruimte om kinderwagens, rollators en rolstoelen te vervoeren. Voor inklapbare kinderwagens contact opnemen via het contactformulier.
  • Honden: Honden zijn niet toegestaan. Voor hulphonden vooraf contact opnemen via het contactformulier.
  • Meest gestelde vragen

Klik op een van de foto's om door de grotere afbeeldingen te bladeren.

Stichting Rijnoevervaarten met Safarischip De Blauwe Bever

Stichting Rijnoevervaarten is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Onze vrijwilligers zijn professioneel getraind; zo zijn bijvoorbeeld de schippers allemaal in het bezit van een groot vaarbewijs en afkomstig uit de beroepsvaart. De Stichting vaart met Safarischip De Blauwe Bever op de Nederrijn en de Lek. Tijdens de tocht legt De Blauwe Bever aan bij een natuurgebied of een cultuurhistorisch monument voor een excursie onder leiding van een gids. Klik hier als je meer wilt weten over De Blauwe Bever en de vrijwilligers, over de historie van het schip of over onze vaarten.

Wist u dat…….?

Kievit kuiken in een van natuurgebieden langs de Nederrijn.

De blokken hieronder zijn alleen voor de smartphone. Foto’s. Andere blokken allemaal uit

Klik op een van de foto's om door de grotere afbeeldingen te bladeren.