De leukste rijnoevervaarten van Nederland met de Blauwe Bever

    E-mail: info@deblauwebever.nl

Boek uw plaats aan boord van safarischip De Blauwe Bever!

Wilt u direct een vaart boeken, selecteert u in de lijst hieronder de gewenste vaart en klikt u (iets naar onderen scrollen) op “reserveren”.

Het hele seizoen – van april tot en met oktober – maakt de Blauwe Bever tochten over de Nederrijn en Lek waarbij verschillende mooie natuurgebieden, stadjes en cultureel erfgoed onze bestemmingen zijn.

Het unieke van het schip De Blauwe Bever is dat er aan land gegaan kan worden op plaatsen waar je normaal niet kan komen: aan de oever bij een natuurgebied of bij een oude steenfabriek. Van daaruit wordt bij alle vaarten een walexcursie gemaakt, waar u door gidsen allerlei wetenswaardigheden worden verteld.

Er zijn tochten met verschillende vertreklocaties en diverse bestemmingen.
De tochten zijn gerangschikt op oplopende datum. Hieronder ziet u het overzicht. De vertreklokaties zijn met okergele letters aangegeven.

Praktische zaken:

  • eten en drinken: behalve een boterham voor uzelf is het niet toegestaan eigen consumpties, eten en drinken mee te brengen. De Blauwe Bever is geen picknick-schip. In de kajuit zijn eenvoudige snacks, dranken en soep verkrijgbaar.
  • goed ter been zijn: in verband met de veiligheid moeten passagiers zelfstandig lopend over de smalle loopplank aan boord kunnen komen, en ook aan boord zelfstandig kunnen lopen over de steile trappen van en naar de kajuit en van en naar de toiletten. 
  • rolstoelen en kinderwagens: deze kunnen en mogen niet aan boord, ook weer vanwege de veiligheid.
  • honden: honden zijn niet toegestaan. Voor goedkeuring hulphonden is vooraf overleg nodig: info@deblauwebever.nl

Voor chartervaarten kunt u het beste contact opnemen met ons via het formulier op de Contactpagina van deze site.

Kies het soort vaart:
Waar wilt u opstappen?
Wanneer wilt u varen?

Rivieroevertochten:

Vaartochten op zaterdagmiddag en zondagmiddag, waarbij tijdens de tocht een walexcursie wordt gemaakt in een natuurgebied.


Themavaarten:

Vaartochten op verschillende dagen van de week, die een specifieke bestemming met een thema hebben. Vaak wordt u door een gespecialiseerde gids rondgeleid op de plaats van bestemming. Deze vaarten duren iets langer, omdat aan het thema op de bestemming meer tijd wordt besteed. Extra kosten zoals entreegelden of speciale gidsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze selectie heeft helaas geen resultaten opgeleverd. Stel de filters bij om uw vaart te vinden.